Home Historier
Historier Udskriv
Skrevet af Administrator
Nedenstående er tilbagemeldinger fra vores, eller vores forhandleres kunder.
Tak for at i ville dele dem med os.

1ste_pris
Til Galla skue i kreds 3 den 27 september, blev Toby og mig Best
in Show.
Toby er 4 år, og begyndte på BARF i maj, da vi hentede han hjem
fra Ungarn.
I starten var det lidt noget mærkeligt mad, synes han, men ret
hurtig fandt hanud af at Barf er ret lækkert ,så det glider ned
med den største lyst og appetit nu. :)

Med Venlig Hilsen
Michael

               

Min weimaraner Huntess Astro til DKK udstilling i Fredericia 
den 9 feb. 2013.
Han er de sidste 1 1/2 år fodret med Barf.
Exellent, 1. Vinder, Bedste han, ck, cert.
cacib og BIR .
Ros for flot pels og fine tænder.

Hanne Bro Hansen
kennel Huntess

Goofey er en dejlig importeret hund fra Frankrig, og han har fået råt siden han var 9 uger gammel.
Jeg skriftede ham kort tid efter jeg fik ham hjem lidt over 8 en halv uge gammel.
Han har primært fået Kragborg hundefoder og er idag lidt over 14 mdr gammel sund og rask har aldrig fejlet noget som helst.
Han blev dagens bedste hund 13 uger gammle i København PH.
Han stråler af sundhed og han er virkelig vokset stødt, ikke sådan ujævn som mange tørfoder hunde. Ingen vokseværk da han har fået rigeligt med knogler, især jeres blandet fisk er kanon med både ben og forskellige fisk.
Jubi er en 8 år gammel tæve som startede Kragborg hundefoder for noget tid siden. Hun har været fodret råt siden jeg fik hende hjem som 14 mdr gammel. Hun er en meget livlig hund af sin alder og oksemixen er virkelig en som kan lægge sig på ribbene, hvilket er en af de få foder som kan det. Hun har altid døjet med og være for tynd, men et par dage om ugen eller bare en dag om ugen med oksemixen, så er hunstort set  fyldt ud resten af ugen. Vi har været meget tilfredse med kragborghundefoder og priserne  har været til og betale.
Med venlig hilsen
Tina

Jacko var 10 mdr. da vi fik ham, og da havde han allerede prob. med eksem på poter og hage. Det kostede os en mindre formue hos dyrlægen i sprøjter piller og salver.
Jeg gik på nettet for at finde hvad muligheder der var for foder uden tilsætningsstoffer og farve, da dyrlægen mente at det nok var foderet der var skyld i hundens problemer.
Her fandt jeg så din hjemmeside med" BARF" og det blev enden på Jackos plager. Eksem på poter og hage forsvandt efter kort tid, og som bonus fik vi både en meget gladere mere aktiv samt lugtfri (pels/ånde) hund.
Desuden kan nævnes at det kun er den halve afføring han leverer i forhold til da han fik alm. Hunde piller.
Med venlig hilsen
Pia og Carsten Overgaard

Mig, Nifa og Kiano blev DM guld vindere i det man kalder scooter 2 klassen, også bare kaldet løbehjul. Jeg har aldrig før kørt et løb, kun trænet i 4 år med Kiano,(Kiano er 4,5 år) og 1,5 år med Nifa,(Nifa er 2 år). Så det var helt nyt for mig, da jeg stod ved start linen og skulle af sted. Men af sted kom vi i fulde fart, godt fyldt op med hjortekød , lammefedt og hønsesuppe. De sidste 2 år har jeg trænet for at komme til Sverige og køre løb, men er aldrig kommet af sted, pga. økonomien. Jeg kørte sidste sæson ca. 700 km fra September til Marts, og i denne sæson har jeg kørt omkring 400 km ind til nu. Så da jeg så, at der var DM i Silkeborg, tænkte jeg, det kunne da været sjovt at prøve at køre, så jeg meldte os til, men havde aldrig regnet med at vinde. De sidste 2 måneder er gået kun med træning frem mod DM, og der har været gode, men også dårlige dage, hvor man bare tænker, vi vinder aldrig noget med den fart de løber i. Jeg har lært hvordan man får det maximale ud af den mad de får, og det tror jeg på har været med til og vinde DM guld, for de var bare SÅÅ klar på dagen. Hjortekød, lammefedt og en hønsesuppe var noget der fik deres kroppe til og præstere max i de 2 dage vi kørte. Hjortekød er rødt kød og få deres blod iltet bedre igennem og lammefedt er bare rent energi for dem, mens hønsesuppe går direkte i blodet på dem og giver energi. Det er opskriften for et DM guld. :-)


Hej jeg har en stor puddel, og har tidligere råfodret med et andet produkt end Kragborg og min hund ville ikke spise det. Hun snusede bare til maden og gik så igen.
Efter at jeg har skiftet til Kragborg har jeg ingen problemer. Hun æder som om hun aldrig fik mad og hun kan selv holde sin pels ren. Ingen sygdomme og produkterne er meget billigere. Jeg kan varmt anbefale Kragborg til andre, jeg har måtte sætte portionerne ned da min hund blev lidt for rund af det. Hellere det en hun ikke vil spise.

Mange hilsner en tilfreds kunde
Jette Hansen


Vi har en Dansk/Svensk gårdhunde blanding, som blev fodret med anbefalet foder fra dyrlægen, men havde til trods meget dårlig appetit.
Derfor valgte vi at prøve Kragborg Råfoder, og jeg skal love for, at det har ændret på nogle ting, for vores lille hund.
For det første, er hun bare meget bedre tilpas og hun er også blevet frygtelig madglad.
Hun er holdt op med at fælde, kommer af med meget mindre afføring, hun virker mere glad og dårlig ånde og
tandsten er væk.
Dertil kommer også, at hun før var lidt urolig når hun var alene og det lugtede meget af hund når vi kom hjem.
Nu lugter der ikke mere, og hun er helt rolig når vi går og når vi kommer hjem igen.
Jeg kan på det kraftigste anbefale at prøve Kragborg Råfoder.
Vi havde aldrig drømt om, at det ville gøre så meget godt for vores Trunte.
Mange hilsner fra Louise og Trunte

Hej Kragborg Smiley

Her i huset i Slagelse har jeg 2 stk. hunde.
1 Cane Corso Blandning 45 kg Fenja & 1 Amerikansk Staffordshire Terrier 22,5 kg Lola.
Som begge har fået LIDT barf fra de var helt små ved siden af deres tørfoder.
MEN for ca. 1 ½ år siden skiftede jeg dem helt over på Barf & jeg har aldrig haft så glade & flotte hunde før, med hensyn til deres pels Smiley med åben mund de skinder som aldrig før & de holder deres vægt meget meget mere stabilt. Selv min den store når hun er i løbetid, hvor hun nårmalt godt kunne gå hen & tage sig op til 4 kg.
Dog foder jeg ikke mine hunde på den måde ALLE anbefaler med hensyn til at veje barf'en af så de får 100 % det de skal. Mine hunde sipser sjældent alt fodret hvis de får 100 % det de bør have, derfor foder jeg anderledes på Barf'en de får under det de normalt skal have, og så jeg kigger på mine hunde & hvis jeg syns de mangler lidt på sidebenene får de lidt mere. På den måde er jeg 100 % sikker på, at de spiser op hver gang. De har 1 faste dag om ugen & den ligger jeg den dag, hvor jeg går til hunde træning om søndagen.
Mine hunde spiser deres foder I 2 skåle lige ved siden af hinanden, dette har de altid gjort. Lola spiser ALTID i skålen til Venstra & Fenja spiser ALTID i skålen til højre selv om der ind imellem kan være dage hvor den ene ikke spiser op RØR de ALDRIG hinandens MAD heller ikke selv om det er BARF. Dette er self blevet trænet fra de var helt små men syns det er super fedt at man ved den ene ikke får for meget hver gang.
DVS. Søndag får de kun 110 g levergodbidder som er hjemmelavet af mig, til sammen, & det er kun som lidt belønning under træning.
Det var mine erfaringer, glæder mig til at høere om I kunne bruge dem.

VH Annika